05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Spoštovani starši šolskega novinca!

 

V naslednjem šolskem letu 2018/19 bo tudi vaš otrok prvič postal šolarček v osnovni šoli.

 

Pred vpisom otroka v šolo bi vam radi posredovali prve informacije o samem poteku vpisa vašega otroka v 1. razred, razvojnih značilnostih šestletnikov in odgovorili na vsa vaša vprašanja, želje, morebitne bojazni… Medse smo povabili tudi predavateljico Majo Premelč Ban, dipl. delavno terapevtko in univ. dipl. pedagoginjo, zaposleno na Svetovalnem centru v Kopru, kjer dela predvsem s predšolskimi otroki in njihovimi družinami.

 

Vljudno vabljeni (starši) na prvo srečanje v ponedeljek, 5. 2. 2017, ob 17:15, v učilnico MAT (na predmetni stopnji – prvi hodnik).

V primeru, da se sestanka ne morete udeležiti, vas prosimo, da nas pokličete na tel. št. 05 689 20 71 (šolska svetovalna služba), da se dogovorimo o datumu vpisa v prvi razred.

 

V pričakovanju vas prisrčno pozdravljamo.

 

 

 

Maja Sulčič                                                                                                                   Sebastijan Mavrič

Šolska svetovalna delavka                                                                                                Ravnatelj

Dostopnost