05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Na 6. podelitvi nagrad “Športnik Krasa in Brkinov 2017” je NAGRADO ZA ŠPORTNE DOSEŽKE MLADIH prejela Rokometna ekipa Osnovne šole Dragomirja Benčiča – Brkina Hrpelje za osvojeni naslov državnih prvakov osnovnih šol.

 

Na prireditvi so prejeli nagrade tudi naši bivši učenci, a še vedno odlični športniki.

Dobitnik plakete NAJPERSPEKTIVNEJŠI MLADI ŠPORTNIK KRASA IN BRKINOV 2017 je že drugo leto zapored postal Domen Makuc, ki nadaljuje svoj izjemen športni razvoj. Osvojil je 2. mesto s slovensko rokometno reprezentanco na Olimpijskih igrah za mlade ter se uvrstitev med  deset najperspektivnejših športnikov Slovenije v letu 2017.

Plaketo za športne dosežke mladih je prejel tudi Tadej Kljun za 2. mesto s slovensko rokometno reprezentanco na Olimpijskih igrah za mlade.

Na letošnji podelitvi so podelili tudi PRIZNANJE ZA DOSEŽKE NA PODROČJU ŠPORTA INVALIDOV, kar je druga tovrstna podelitev v vseh teh šestih letih. Priznanje je prejel Elvis Mihalič za dosežene izjemne klubske rezultate v košarki na državnih prvenstvih in igranju za člansko državno reprezentanco Zveze za šport invalidov Slovenije.

Čestitamo.

Dostopnost