05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Valeta 2015

»Čas za zadnji papa …«

… so minuli petek, 12. 06., na valeti rekli naši letošnji devetošolci.

Na popoldanski prireditvi so se z nagovorom zahvalili staršem, vsem razredničarkam, posebno pa razredničarkama Danijeli Želko in Maji Sulčič, ter ostalim učiteljem, ki so jih opremili z znanjem in modrostmi vseh sort. Morda tudi s kakšno življenjsko.

Kot se spodobi, so nato zaplesali valček in na ples povabili tudi mame in očete. Z svečano vzdušje sta poskrbela tudi šolski mladinski pevski zbor ter učiteljski pevski zbor Dotik, ki sta z združenimi močmi in glasovi zapela pesem Dan ljubezni.

Rdečo nit programa valete sta imela v rokah Sandra Rijavec in Nik Nikolić, ki sta nas na prijeten način popeljala od začetne do zaključne točke prireditve.

Na valeti pravzaprav ni bilo več naših devetošolcev – tu so bili uglajeni mladi gospodje in mične gospodične, ki so resno in včasih v zadregi pogledovali proti staršem, ponosno sprejemali spričevala in pohvale ter se že veselili večerne zabave.

Preden pa so se osnovnošolska vrata za njimi dokončno zaprla, je sledila še pogostitev in zadnje besede ter pozdravi z učitelji.

Zdaj je čas za najbolj brezskrbne počitnice doslej. Srednješolska vrata pa so že na stežaj odprta …

Petra Ražem

Več slik najdete TUKAJ

Dostopnost