05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Spoštovani učenci in starši!


Vsega lepega je enkrat konec. Počitnice so pri kraju, novo šolsko leto se nezadržno bliža. Vrata šole se bodo odprla v petek, 01. septembra, ob 08.00, kot je to običajno vsako leto.

Če se nekoliko pesniško izrazimo, lahko rečemo takole: »Med lanskimi poletnimi počitnicami je naša šola intenzivno rasla, med temi zadnjimi pa se je začela oblačiti in pripravljati na mrzle mesece, obenem se bo odela v novo barvno obleko in dobila nova pokrivala ter nove oči s senčniki.«  

Dejansko na šoli zopet potekajo (v sklopu energetske sanacije) obsežna gradbena dela. Zamenjali smo skoraj vsa okna in vrata, obložili zunanji ovoj, tako zidove kot podstrešja, z izolativnimi materiali, zamenjali nekatere strehe, uredili bomo tudi plato pred šolo in ga spremenili v funkcionalno postajališče z nadstreškom. Tudi letos bomo morali biti kot prometni udeleženci posebno previdni in predvsem potrpežljivi. Gradbišče je sicer fizično ograjeno, vendar je previdnost kljub vsemu potrebna.

V petek, 1. septembra 2017, bo torej šola zopet odprla svoja vrata našim osnovnošolcem. S poukom pričnemo ob 8.00. Prvi dan bo pouk potekal do 12.25 (5 šolskih ur z razredniki ter učitelji). Prvošolci bodo šolski prag prestopili ob 10.00.

Kosil v petek, 1. septembra, ne bo. Učenci domačini bodo odšli po pouku domov. Avtobusni razvoz vozačev prične ob 12.35. Za učence, ki ta dan potrebujejo podaljšano bivanje, bo le-to seveda organizirano.

Malica bo prvi šolski dan pripravljena za vse učence. Starše naprošamo, da se odločijo o prijavi na malico in kosilo ter odločitev ustno sporočijo razredniku že prvi šolski dan.

 

VOZNI REDI 2017/2018

Vozni redi (minimalno spremenjeni) bodo v naslednjih dneh objavljeni na spletni  ter FB strani šole, prevoznik pa se že vnaprej opravičuje za začetniške nevšečnosti in morebitne zamude.

Dostopnost