05 / 689 20 60 info@os-hrpelje.si

Spoštovani starši, dragi učenci,

v tem tednu smo se nekajkrat obrnili na vas po elektronski pošti in preverili povezave. Le-te so sedaj vzpostavljene.

1) E-Asistent je zaenkrat zelo nestabilen komunikacijski medij, zato bomo prihodnji teden začeli s poukom na daljavo prek klasične elektronske pošte. V primeru težav s prejemanjem nalog se obrnite na učitelje ali razrednike.

2) Učitelji vam bodo naloge in zadolžitve poslali na elektronske naslove vaših staršev, in sicer vsak dan po urniku, ki je v veljavi.

3) Sporočila boste prejeli najkasneje do 9-ih zjutraj. Ko sporočilo prejmete in preberete, potrdite prejem sporočila vsaj z besedico ali frazo (»Prejeto«, »Hvala in lep dan« in podobno). Učitelji bodo tako vedeli, da komunikacija teče.

4) Prek dneva boste imeli čas za reševanje nalog. Učitelji vas bodo občasno pozvali, da rešene naloge vrnete v pregled (zapis, rešitev, fotografija ali sken, …). Upoštevajte navodila, bodite dosledni in skrbni. V primeru težav se po elektronski pošti obrnite na učitelje, jih povprašajte za nasvet, razlago, kot bi to storili pri pouku v šoli.

5) Če se boste tekom naslednjega tedna s posameznimi učitelji dogovorili za komuniciranje z uporabo drugih aplikacij (E-asistent; komunikacija prek kanalov, spletne učilnice ipd.), to seveda izkoristite.

OSTANITE ZDRAVI IN POGUMEN ZAČETEK E-ŠOLSKEGA TEDNA. NAJ SE ČIM PREJ ZAKLJUČI!

Sebastijan MAVRIČ, ravnatelj

Dostopnost